Marlie

Marlie

Hallo, ik ben Marlie Klaasen en werk als osteopaat in Raamsdonksveer en Made. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de International Academie of Osteopathie te Gent. Deze 5-jarige opleiding heb ik gevolgd naast mijn werk als fysiotherapeut, waarvoor ik in 2005 afstudeerde. In 2016 en 2017 heb ik de tweejarige opleiding osteopathie bij kinderen gevolgd. Tijdens mijn werk als fysiotherapeut zag ik regelmatig mensen in de praktijk terugkomen met dezelfde, terugkerende klachten. Dit gegeven en mijn eigen positieve ervaring met osteopathie hebben er voor gezorgd dat ik osteopathie ben gaan studeren. In september 2012 ben ik samen met mijn collega Jaap Koppelman de praktijk in Raamsdonksveer gestart. Het is erg leuk om daar samen een praktijk op te bouwen. We hebben ieder onze eigen expertise, interesse en manier van werken waardoor we een praktijk met een brede visie kunnen aanbieden. Ook ben ik binnen fysiotherapiepraktijk Donckers in Made werkzaam als osteopaat, waar ik eerst als fysiotherapeut heb gewerkt. Het is in mijn ogen goed om met verschillende disciplines samen te werken voor een zo goed mogelijk behandelresultaat. Wie weet zie ik u binnenkort in een van de praktijken. Bel gerust voor informatie.

Jaap

Jaap

Hallo, ik ben Jaap Koppelman en in 2012 afgestudeerd als osteopaat aan de IAO (Internationale Academie Osteopathie te Gent). Hiervoor heb ik een aantal jaren gewerkt als fysiotherapeut in mijn eigen praktijk en bij stichting Prisma (instelling voor mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking).
Na het afronden van de sport academie (ALO) in 1997 ben ik werkzaam geweest als sportinstructeur (en later als fysiotherapeut) in verschillende sport-en gezondheidscentra in Tilburg.
De praktijk in Tilburg is gevestigd in de armhoefse praktijk in de Daendelsstraat 40 A . Mijn werkdagen in Tilburg: dinsdag, woensdag en vrijdag.
In Raamsdonksveer: maandag en donderdag